Dengar! Dengar! Dengar! Wahai Mahasiswa!

5 bualan
Pin It

Saya lihat video ini (parodi kepada video Listen when I speak) menjadi viral. Ramai Google "bawani sharipah uum" akan jumpa pautan ke video ini. Pelajar tersebut ditegur apabila dia cuba menyuarakan emosinya dalam sesi soal jawab forum mahasiswa di UUM. Garang ya puan Sharifah kita.

Apa komen dan ulasan saya? Pihak yang ditanya ternyata biadab. Pihak bertanya ternyata beremosi lebih.

Jom tonton video ini pula.


nota: boleh tahu apa reaksi Bawani di sini.
Pin It
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

5 ulasan:

  1. semalam tengok,telinga panas, hati mendidih.

    BalasPadam
  2. Maaf tak dapat tonton video tu, ofis blok.
    Apapun kasihan sharifah tu, banyak kena troll..haha

    Jika dulu Bawani keluar dari dewan tu dia sorang2, Sharifah pula mendapat tepukan dari peserta dalam dewan
    Tapi hari ni dia bersama seluruh rakyat malaysia, Sharifah juga yang menangis sorang2

    BalasPadam
  3. @Nur Fauzi Bassar
    Tak perlu begitu bro. Santai sahaja.

    @Jey
    Setuju. Mungkin ketika mahasiswa menepuk tangan di situ, takut nanti kena hentam dengan puan Sharifah kita.

    BalasPadam
  4. haha. dah tgk video nie. macam2 la~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dan ia membuatkan kita berfikir, apakah ini mahasiswa U? Hmmm.

      Padam

Saya suka dan amat menghargainya jika tuan/puan boleh komen menggunakan Bahasa Melayu Tinggi. Saya ucapkan Jazakallah dan terima kasih.

Manusia