Facebook Logout - propaganda Orang Bodoh

2 bualan
Pin It


Satu kisah benar tentang FB logout (atau login?).

Video ini menerangkan bagaimana seorang itu boleh mendapat duit yang banyak dengan hanya logout di Facebook. Ini juga berkaitan dengan kaedah bagaimana sistem Skor A berlangsung. Asas-asasnya semua hampir sama...

Sekarang sudah tiada kes ini. Rakyat Malaysia sudah matang. Namun, saya yakin ia akan putar naik semula sebagaimana Skor A dan sistem MLM yang lain.

Untuk itu, saya sebarkan di blog saya untuk pengajaran semua...
Pin It
Next PostCatatan Terbaru Previous PostCatatan Lama Laman utama

2 ulasan:

  1. Benda ni sama dengan FB Login ke? Gaya cerita mcm ada mirip jer... skrg pun dah senyap :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu bro. Saja je bebudak ni buat video sinis. =D

      Padam

Saya suka dan amat menghargainya jika tuan/puan boleh komen menggunakan Bahasa Melayu Tinggi. Saya ucapkan Jazakallah dan terima kasih.

Manusia